اگر با هم باشیم، می توانیم مشکلات را حل کنیم

پزشکیان در نشست با روسای ستادهای اصولگرا  

 

 

 

رئیس جمهور منتخب تأکیــد کرد: اگر با هم باشیم، حتی اگر برنامه ضعیف داشته باشیم می توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر برنامه قوی ای داشــته باشیم اما باهم نباشیم متاسفانه نمی توانیم به اهدافمان برسیم.

 

 

 

 

 

 

مسعود پزشــکیان رئیس جمهور منتخب در نشست با روســای ستادهای اصولگرا، با بیان اینکه حضور شما در اینجا لطف خداســت، اظهار کرد: در این مدت همه شما دست به دست هم دادید تا مردم پای صندوق بیایند.

 

بنــده بارها گفته ام؛ آمدنم به این جهت بود که نظام را در خطر می دیدم.

 

وی با اشاره به اینکه در دوره های دیگر، انتخابات ریاست جمهوری معمولا با شــور و حال همراه بود و رای دهندگان عــده ای را با خــود به پای صنــدوق رای می کشــاندند، تصریح کرد: متاسفانه این دوره تحریم های وســیعی در جهت عدم حضور مردم پای صندوق رای وجود داشت.

 

رئیس جمهور منتخب افــزود: در دور دوم انتخابــات مجلس تنهــا 8 درصد حضور پیدا کردند و این مقدار مشــارکت خیلی خطرناک بود و در صورتی که حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری هم اینگونه پیش می رفت، شــرایط نامطلوبی حاکم و کل نظام زیرسوال می رفت.

 

پزشکیان تاکید کرد: در این شرایط برخی به من گفتند چرا می گویید آمده ام تا مردم پای صندوق رای بیایند؟

 

مثل این می ماند که شما نیامدید رئیس جمهور شــوید، اما من معتقد بودم اگر مــردم بیاینــد بنده رئیــس جمهور می شوم پس قطعا باید مردم پای صندوق می آمدند.

 

وی با اشــاره بــه اینکه مردم به نگاه بســته و تمامیت خــواه رای ندادند، گفت: با توجه به شرایطی که وجود داشت بنده می توانستم رئیس جمهور نشوم زیرا عده ای بودند که یکسره رای ثابت داشتند.

 

اما به لطف خدا مردم به صحنه آمدند و به آنها رای ندادند.

 

رئیــس جمهور منتخب افزود: ایــن گروه نگاهی بســته و تفکری تمامیت خواه داشــتند و فقط یک گروه و یک جناح را می دیدند و نتیجه فعالیت این گروه بدتر شدن هر روزه روند تمام مسائل کشــور بود و کســانی که به نظام پایبند بودند و حتی انقلابی ها کنار می کشیدند.

 

پزشــکیان بیان داشــت: وقتی این طیف افرادی مثل ما را نمی پذیرند بقیه را چطور می خواهند بپذیرند.

 

ولی نکته اینجاست که اگر در صحنه هم نباشند ممکلت اداره نمی شــود زیرا در واقعیت ممکلت با من تنها اداره نمی شود و این نکته کاملا روشن است.

 

به همین دلیل بنده اعلام کردم که نامه بزنید و افراد را جمع کنید.

 

وی با تاکید بر بکارگیری افکار و سلایق مختلف گفت: قرار بود طبق شاخصه ها کار را ادامه دهیم و کسانی که نســبت به آن اعتراض دارند؛ یکی از شاخصه ها را اضافه یا یکی را حذف کنند و اگر هم شاخص درست است طبق آن افراد را معرفی کنید.

 

بنده به تمام افراد از جمله آقــای قالیبــاف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتم افرادتان را معرفی کنید.

 

اگر معتقدید شــاخصی ضعیف است شما شــاخص دیگری بگویید تا اضافه کنیم.

 

طبق این شــاخص ها همه افــراد را جمع می کنیم و از میان آن ها بهترین ها را انتخاب می کنیم، با این روش دســتمان پر است.

 

رئیس جمهور منتخب با اشــاره به اینکه افراد طبق شــاخص ها انتخاب می شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه ما در این 40 سال طبق یک نظم به افراد سمت ندادیم، امروز دچار یکسری مشکلات شدیم اما در دوره جدید می خواهیم بر طبق شــاخص های تعریف شــده افراد را انتخاب کنیم.

 

اینکه بنده گفتم حزبی نیســتم دلیل بر این نیســت که حزب نباید باشد بر عکس حزب باید وجود داشــته باشــد، توسعه اجتماعی با وجود حزب ها شکل می گیرد.

 

ما نه تنها باید زبان همدیگر بلکه زبان دنیا را بفهمیم و برای مثال هر فردی به زبان های بیشتری تسلط دارد توانمندتر است، این به عنوان شاخص توانمندی های فردی در نظر گرفته می شود.

 

پزشــکیان در نشست با روســای ســتادهای اصولگرا، گفت: آیا گروههای مهندسین، تجار، صنعت گران و ... با هم یک طبقــه واحد دارند؟

 

و آیا آنها هدف مشخصی برای زندگی کردن دارند؟

 

یا نه.

 

متاســفانه همه فقط دنبال یکسری منافع هستیم و با سیســتم کاری نداریم.

 

کشــور ما از نظر اجتماعی به این توسعه نرسیده است و متاسفانه هیچ حزبی نیز به این هدف نرسیده و در این شرایط به بنده هم می گویند چرا حزبی نیســتید؟

 

بنده وارد هیچ حزبی نشــدم چون دیدم هیچ حزبی برنامه ای ندارد.

 

مجموعه دیدگاه ها و افراد باید در حزب با هم جمع شــوند و بگویند اگر ما به قدرت رسیدیم؛ مثال این سیاست آموزش و پرورشــی یا درمانی یا خارجی را در ایــن ممکلت پیاده خواهیم کرد.

 

وی ادامه داد: می گویند مشــکل در مدیریت کشور است، اصلا مگر این افرادی که روی کار آوردند، مدیــر بودند یا علم و حتی مهارت آن را داشتند؟

 

قطعا اینگونه نبوده اســت.

 

اصلا کدام بخش را درســت کردند و آن مدینه فاضله ای که می گویند، کجا اســت؟

 

بنده همینم، صاف و ساده اما آیا شــما آن که می گویی هستی؟

 

رئیس جمهور منتخب در باره برخی انتقادها که «پزشکیان برنامه ای برای دولت ندارند»، گفت: بنــده در انتخابات گفتــم برنامه ام سیاســت های کلی مقــام معظم رهبری اســت و برخی هــا در انتخابات بــه بنده گفتند شما برنامه ندارید، و تعریفی هم از برنامه نمی توانید ارائه دهید، اما قطعا بنده بهتر از آنان می دانم برنامه چیســت.

 

بنده دوره های مختلف در انگلســتان، آمریکا، ســوئیس و ... دیدم و مدیریت هم کردم، پس می دانم برنامه چیست اما شما چگونه خارج از سازمان برای درون سازمان برنامه می نوشــتید؟

 

در کجای دنیــا در خارج از یک سازمان برای داخل ســازمان برنامه می نویسند و آیا اصلا چنین چیزی امکان پذیراست؟

 

حداقل یک رفرنس یا یک کتاب معرفی کنید و مدام هم این جمله را تکرار می کردند.

 

طرف می گفت بنده طلا می دهم یا زمین می دهم، این در شرایطی است که ما قانون برنامــه و بودجه داریم و طبق این قانون چنین چیزی امکان پذیر نیست بعد شما آن طلا یا زمین را از کجا می خواهید بدهید؟

 

چرا دروغ می گویید.

 

اینکه اگر بنده رئیس جمهور شوم می توانم قانون را زیر پا بگذارم و حرف های خودم را عملی کنم، به نظر شما امکان پذیر امکان پذیر است؟

منبع خبر: روزنامه اقتصاد ملی - 30 تیر 1403

دیدگاه کاربران